Onze bijdrage
naar een betere wereld

Duurzaamheid is een van onze topprioriteiten en onderdeel van ons streven om de wereld een betere plek te maken. We hebben de lat hoog gelegd op het gebied van duurzaamheid met specifieke doelstellingen. Op deze pagina willen wij onze duurzaamheidsinspanningen zo duidelijk mogelijk maken.

Met onze activiteiten en activiteiten wil The Bonsaïst een positieve impact hebben op de maatschappij en het milieu. Ons doel is om een ​​gezond bedrijf te behouden en tegelijkertijd een positieve impact te maken. Ondanks het feit dat het niet gemakkelijk is, beloven we dat we ons uiterste best zullen doen om dit doel te bereiken.

Onze producten en inkoop

Wij importeren al onze producten rechtstreeks uit Azië. Om een ​​eerlijke handel te garanderen, worden de bonsaikwekers zorgvuldig geselecteerd. Wij onderhouden direct contact met de partners waar al onze bonsai vandaan komen.

Onze verpakkingen

Wij gebruiken 95% milieuvriendelijke/gerecyclede materialen in onze verpakkingen. Voor de pot van de bonsai moeten we helaas wat plastic gebruiken om deze in te pakken. Dit is noodzakelijk om het vochtgehalte van de bonsai op peil te houden wanneer deze naar de klant wordt verzonden. Als onderdeel van onze inspanningen om volledig duurzame verpakkingen te bieden, testen we andere materialen die dezelfde oplossing kunnen bieden.

Onze verzending

Voor het verzenden van onze bonsai werken wij samen met DHL, 's werelds grootste logistieke bedrijf. Als marktleider en voorbeeld moet dit bedrijf het voortouw nemen op het gebied van duurzaamheid. Volgens DHL draait alles om één doel: ‘Connecting People. Improving Lives.’ Om dit te bereiken heeft het land een duidelijke strategie nodig, een routekaart naar duurzaamheid. Lees meer over de duurzaamheidsdoelstellingen van DHL.

Ons partnerschap met Eden

Ons doel is om samen met Eden Reforestation Projects de wereld een betere plek te maken. Deze non-profitorganisatie werkt rechtstreeks samen met lokale gemeenschappen om bossen op grote schaal te herstellen. Zo creëren ze banen voor de lokale bevolking en helpen ze de klimaatverandering tegen te gaan.

Lees meer over Eden