star star star star star
4.5/5.0 — 250+ Trustpilot reviews

Maak je woonkamer compleet met deze eyecatcher

Alleen deze week..

Bonsai van de week: Profiteer nu van een unieke korting en ontvang een gratis Care Guide.
check-circle Zeer geschikt voor beginners
check-circle Inclusief gratis bonsai verzorgingsgids
check-circle Het perfecte cadeau voor een geliefde
Shop nu tijdelijk met korting
Je ontvangt altijd een gezonde bonsai
Gezien in

Lees een van onze 250+ Trustpilot reviews

“Boompje was goed ingepakt zodat deze heel en zonder beschadeging aangekomen was. Boompje is erg mooi en lijkt goed als op de website.”

S. van Dongen 22 sep 2023

Veelgestelde Vragen

Waarom zou ik bij The Bonsaïst kopen? Bij The Bonsaïst bieden we de hoogst mogelijke kwaliteit authentieke Bonsai uit Azië, zorgvuldig gekoesterd gedurende minstens vijf jaar voor verzending.
Wat krijg ik bij mijn bestelling? Je ontvangt een prachtige Bonsai in een speciaal ontworpen Japanse keramische pot om de vorm te behouden, samen met een bijpassende keramische plaat om overtollig water op te vangen.
Is mijn Bonsai echt authentiek? Ja, we garanderen dat je een originele Aziatische Bonsai ontvangt en voorzien je van een gratis certificaat van authenticiteit.
Hoe verpakken jullie de bonsai? We gebruiken duurzame verpakkingen gemaakt van minstens 95% gerecyclede materialen om ervoor te zorgen dat je Bonsai gezond en onbeschadigd arriveert.
Is het moeilijk om voor mijn Bonsai te zorgen? We leveren een gratis Bonsai Care Guide bij je bestelling, die gedetailleerd uitlegt hoe je voor je nieuwe stuk natuurlijke kunst kunt zorgen.
Hoe draagt mijn bestelling bij aan de samenleving en het milieu? Wij planten één boom voor elke verkochte Bonsai, wat betekent dat je niet alleen geniet van een prachtige Bonsai, maar ook actief bijdraagt aan de herbebossing.
Nog meer vragen? Geen probleem. Bekijk onze helpdesk met alle informatie die je nodig hebt.
Bekijk helpdesk

Voor elke bonsai die verkocht wordt, planten wij een nieuwe boom.

We werken samen met Eden Reforestation Projects. Voor elke verkochte bonsai planten we een boom in ontwikkelingslanden. Hiermee willen we zwaar ontboste gebieden nieuw leven inblazen.

8000+

Bomen gepland in samenwerking met Eden
Lees meer over deze samenwerking